تأثیر تکنولوژی های پایدار بر تغییر روند ساخت و سازها
امروزه پوشش بسیاری از ساختمانها تحتتأثیر عوامل و شرایط آبوهوایی مستعد آسیبهای فراوانی در قالب ترکخوردگی، لایهلایه شدن در درازمدت هستند که از زیرسازی نامناسب و مصالح منسوخشده ناشی میشود. با این حال پیشرفتهای امروزی در مصالح و فرآیند ساختوساز با رفع این مشکلات همراه میشود. در این مقاله از وب سایت کانتک چندین نمونه از مصالح و فرآیند ساختوساز نوین امروزی را به شما معرفی میکنیم.
نمای ساختمان بهشدت قابل مشاهده و در معرض دید هستند و همینطور بار عمده عوامل محیطی را متحمل میشوند. به همین دلیل آمادهسازی ضعیف سطح نما تأثیر مستقیمی بر عملکرد طولانیمدت و ظاهر روکشها دارد که بهنوبه خود میتواند از تخریب تسریعشده آسیب ببیند و نیاز به نگهداری و تعمیرات مکرر داشته باشد. این موضوع از عوامل متعددی ناشی میشود که میتواند شامل موارد زیر باشد که هر یک بر اهمیت آمادهسازی دقیق سطح بهویژه در عملیات نما، برای اطمینان از عملکرد طولانیمدت و زیباییشناسی تأکید دارد.
- تمیز کردن آلایندهها: کثیفی، روغنها، بقایای پوششهای قبلی یا موادی که بهطور کامل حذف نشدهاند، میتوانند پیوند بین بستر و پوششهای جدید را به خطر بیندازند و یکپارچگی سیستم پوشش نما را در طول زمان تضعیف کنند.
- عوامل محیطی: رطوبت، برف، نوسانات دما، چرخه سرما و گرما، و اشعه ماوراءبنفش خورشید میتوانند بهطور قابلتوجهی بر چسبندگی پوششها تأثیر منفی بگذارند. این عناصر محیطی اگر بهدرستی مورد توجه قرار نگیرند، به ترکخوردگی و در نهایت خرابی پوشش منجر میشوند.
- مواد نامرغوب: محصولات آمادهسازی سطح با کیفیت پایین که نتوانند استحکام سطح لازم، مقاومت در برابر رطوبت، و نفوذپذیری را برای پوشش فراهم کنند، باعث کاهش دوام و عملکرد پوشش بنا میشود.
- عیوب بسترسازی: حفرههای سطحی و موجها، سوراخهای میخ، ترکهای موجود و درزهای پر نشده اگر بهدرستی تعمیر و رفع نشوند، یکپارچگی، یکنواختی سیستم پوشش جدید را به خطر میاندازد.
استقبال از فناوریهای پیشرفته در آمادهسازی سطح و پوشش
صنعت ساختوساز با ادغام فناوریهای مدرن اکریلیک، الاستومری و سیلیکونی در هر دو کاربردهای آمادهسازی سطح و پوشش، شاهد تغییرات قابلتوجهی بوده است. بسیاری از محصولات مبتنی بر اکریلیک چسبندگی، دوام و انعطافپذیری فوقالعادهای را ارائه میکنند و آنها را به راهکاری مدرن برای مشکلات ترک خوردن و لایهلایه شدن تبدیل میکنند. امروزه این پیشرفت تکنولوژیک نقش بسیار مهمی در افزایش طول عمر و انعطافپذیری نمای بیرونی ساختمانها دارد.
یکی از مهمترین بخشها دیگر ساختمان کف سازی است. در بسیاری از ساخت و ساز ها قرارگیری نامناسب میلگرد حرارتی در محل اصلی باعث بوجود آمدن ترک های زیاد و عریض پس از گذشت مدت زمان کمی از طول عمر کفسازی بتنی می شود و از آن جایی که میلگرد فقط در دو بعد و در همان لایه ای که داخل بتن قرار گرفته می تواند عرض ترک ها را کنترل کند ترک ها گسترش می یابد و عاملی برای نفوذپذیری و کاهش دوام می شود. امروزه کفسازی بتنی با استفاده از بتن الیافی به عنوان یک فناوری نوین در صنعت ساختمان استفاده میشود که باعث رفع مشکلات ذکر شده میشود. در بتن الیافی با توجه به نوع کاربری از افزودنی ها و الیاف های مختلف در بتن استفاده میشود. از کفسازی بتن الیافی با توجه به قیمت مناسب و سرعت اجرای بالا و همچنین مقاومت های بالا می توان در کف سازی صنعتی، کفسازی پارکینگ، کفسازی انبار، کفپوش سوله و کارخانجات و همچنین بتن ریزی عرشه فولادی و سایر صنایع استفاده نمود.
چرا استفاده از الیاف جایگزین میلگرد در بتن نسبت به شبکه میلگرد یا مش حرارتی بهتر است؟
- افزایش مقاومت خمشی و کششی
- امکان کاهش ضخامت کفسازی بتنی
- مقاومت هوشمندانه و بهتر در برابر ترک خوردگی
- مقاومت و باربری حتی پس از ترک خوردگی
- جذب انرژی و طاقت خمشی بسیار بالا
- مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه و بارهای دینامیکی
- مقاومت در برابر پوسته ای و ورقه ای شدن سطح بتن
- مقاومت در برابر سیکل های ذوب و یخبندان
در پایان مجموعه کانتک آماده ارائه خدمات جدید در زمینه تامین مواد، مشاوره و اجرا، برآورد قیمت و پیشنهاد طرحهای جایگزین کفسازی بتنی سنتی، با مشخصات عملکردی و دوامی بسیار بالا و همراه با صرفه جویی های اقتصادی برای تمام پروژههای صنعتی و تجاری کشور میباشد. برای مشاوره و یا خرید محصولات با کارشناسان ما تماس بگیرید.